Pegasus Fiscaal Juristen is in 2007 opgericht door mr. Esther C.H.M. van Vlerken. Zij is sinds 1992 werkzaam in de fiscale adviespraktijk. Zij is haar carrière gestart bij Ernst & Young. Na afronding van de studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg in 1995 heeft zij na enige jaren haar loopbaan voortgezet bij een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor te Eindhoven met vele toonaangevende cliënten uit deze regio. Voorafgaand aan de start van Pegasus Fiscaal Juristen bekleedde zij hier de functie van Salarypartner.
In deze periode heeft zij zowel beursgenoteerde cliënten als startende ondernemers tot haar cliënten mogen rekenen. Door de diversiteit van de cliënten en de allesomvattende problematiek van de DGA-praktijk heeft zij ruime kennis en ervaring op het gebied van vennootschapsbelasting-, inkomsten-, omzet-, loon-, overdrachtbelasting.
Tijdens haar loopbaan bij heeft zij zich gespecialiseerd in alle facetten van de DGA-praktijk. Zij heeft een ruime ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten, herstructureringen, onderhandelingen met de fiscus en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures. Tevens heeft zij veel kennis opgedaan van de fiscale aspecten rondom oudedagsvoorzieningen.