De focus van Pegasus Fiscaal Juristen is met name gericht op Administratiekantoren en kleinere Accountantskantoren die niet de beschikking hebben over een eigen ervaren fiscalist.

Door de als maar wijzigende complexe fiscale wetgeving is het vaak moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien. Wanneer u vervolgens door uw drukke agenda niet in staat bent om dagelijks alle jurisprudentie en besluiten van het Ministerie van Financiën bij te houden, dan bestaat het risico dat u bepaalde nieuwe regelgeving over het hoofd ziet.

Dit risico kunt u ondervangen door met een ervaren fiscalist samen te werken. Wanneer u met Pegasus Fiscaal Juristen samenwerkt dan heeft u een ervaren fiscalist op afroep beschikbaar die tevens goed bereikbaar is voor “ad hoc” vragen.

Hierdoor wordt u in staat gesteld uw cliënten te voorzien van hoogwaardig fiscaal advies zonder extra kosten. Ons uurtarief is dermate concurrerend dat het over het algemeen een op een wordt doorbelast aan de cliënten.

De Voordelen

  • Ruime ervaring in specialistische kennis van de fiscale wetgeving. Met name op het gebied van het vennootschaps- en inkomstenbelastingrecht, zowel nationaal als internationaal.
  • Scherpe tarieven ten opzichte van de gevestigde advieskantoren.
  • Geen belangenverstrengeling en geen gevaar voor concurrentie omdat Pegasus Fiscaal Juristen zich uitsluitend toelegt op het verstrekken van fiscale advisering.
  • Duidelijke afspraken met u en een vaste prijs voor projecten, zoals innovatiebox, herstructureringen onder toepassing van de aandelen-, bedrijfs- of juridische fusiefaciliteit dan wel juridische (af)splitsingsfaciliteit.