Bij Pegasus Fiscaal Juristen draait het uitsluitend om de tevredenheid van de cliënt. Om dit te bereiken wordt uitgegaan van de volgende twee grondbeginselen:

  • Tevredenheid als gevolg van een vaste en duidelijke prijsafspraak
  • Tevredenheid door het leveren van hoogstaande fiscale advisering

Duidelijke prijsafspraken

 

U kent het wel. Ondanks dat het doorgaans geen probleem is om een vaste prijsafspraak te maken voor het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de (loon)administratie, is het vaak niet mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken voor de fiscale werkzaamheden. Hierdoor zal elk telefoontje en elke bespreking apart aan u in rekening worden gebracht. Dit kan zelfs zover gaan dat u er uiteindelijk voor kiest om slechts voor bepaalde zaken nog contact op te nemen.

Door toepassing van de mentaliteit van ‘uurtje factuurtje’ lijkt het wel alsof de service naar de klant ondergeschikt wordt gemaakt aan de opbrengsten van het advieskantoor. Pegasus Fiscaal Juristen denkt hier anders over. Snelle en goede service staat bij ons voorop en per opdracht kan vooraf een duidelijke prijsafspraak gemaakt worden. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor hoge rekeningen achteraf.

Kwaliteit van het advies

 

Waarschijnlijk heeft u als ondernemer een administratie- of accountantskantoor waarmee u zaken doet. Afhankelijk van de grootte van het kantoor hebben zij al dan niet een fiscalist in dienst. De voordelen die een ervaren fiscalist kan bieden komen bij uitstek aan bod wanneer uw situatie afwijkt van de standaard. Op zo’n moment zijn er immers geen standaardantwoorden, maar dient de oplossing ‘tailor made’ op uw specifieke situatie te worden toegesneden. Antwoorden van “dat is niks voor u” of “u haalt zich hiermee alleen maar problemen op de hals” zijn kreten die dan vaak als antwoord worden gegeven.

Neemt u als ondernemer geen genoegen met deze antwoorden, dan bent u bij Pegasus Fiscaal Juristen aan het juiste adres. Door de ruime ervaring met fiscale vraagstukken, kunt u er zeker van zijn dat de advisering perfect op uw behoeften zal aansluiten.

Daarnaast zal het inschakelen van een onafhankelijke fiscalist er voor zorgen dat alle adviseurs alert blijven op uw situatie.

U kunt bij Pegasus Fiscaal Juristen tevens terecht voor een ‘second opinion’. Op basis van uw situatie wordt dan bekeken of het gegeven advies inderdaad het beste advies voor uw situatie is.